Logo

Ørred i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 ørreder
2 spsk hakket persille
Salt og peber
2 tomater
20 champignons
1 citron
1 spsk smør

Smør 4 stykker alufolie med smør og læg den rensede fisk på.

Drys med salt og peber, pres lidt citronsaft over, og læg persille og skiver af tomat og champignons på.

Fold folien sammen om fisken og buk enderne opad, så væden ikke kan løbe ud.

Bages i ovnen ved 200ºC i ca. 25 min.

 

Ørrederne kan også tilberedes på havegrillen - de er færdige, når rygfinnen har løsnet sig og let kan trækkes ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her