Logo

Kæmperejer saltimbocca

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer - Kan anbefales til maksimum 40 personer.

40 kæmperejer uden skal, dog lades halen sidde
1 bdt salvie
10 skiver parma eller anden lufttørret skinke
2 spsk olivenolie
peber
10 små træspid
citron til servering

Rul et lille stykke skinke om hver reje og et lille stykke salvie.
Sæt dem på træspid, læg dem i ovnfast fad og dryp med olie og peber.
Stil dem under grillen tæt ved elementet i seks minutter.
Serveres meget varme med lidt citronsaft.
Rejerne kan gøres klar om morgenen og lægges i bradepande, der passer til køleskabet, hvor de ligger, til de skal grilles.
Kan serveres som en miniforret til velkomstdrinken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her