Logo

Grønkålssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

150 g blancheret hakket grønkål
500 g skiveskårne gulerødder
200 g ærter
25 g margarine
Meljævning af:
1 dl vand
2 spsk hvedemel

Gulerødderne koges i letsaltet vand (hvis der anvendes frosne gulerødder, følges anvisningen på posen).
Kom vand i gryden, så gulerødderne lige er dækket, tilsæt grønkål og lad den koge ved lavt blus ca. 5 min.
Tilsæt ærterne og kom til sidst meljævning og margarine i.
Smag til med salt og peber.

Serveringsforslag:
Grønkålssauce med koteletter, karbonader eller kogt skinkekød samt kogte kartofler.
Saucen kan anvendes til tarteletfyld med hamburgerryg.
Vegetarret: Fyldte tarteletter med rødbeder og kuvertbrød. Pynt med tomatbåde.
I stedet for grønkål kan spinat anvendes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her