(svine- eller kalkunkød)
2 spsk olie
2 gulerødder
400 g skinke- eller kalkunkød i strimler
2 løg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
250 g champignon
4 kartofler
½ dl sojasauce
½ dl vand
1 tsk salt
100 g bønnespirer
½ kinakål
Alle grønsager renses og skæres i tynde strimler. Det er specielt vigtigt, at kartoflerne skæres i meget tynde strimler, da de ellers ikke bliver kogt.
Opvarm en stor stegegryde så den er meget varm og varm olien i gryden.
Svits gulerødderne i 1 min.
Kom kødstrimlerne i gryden og svits videre i 1 min.
Kom løgene i og svits videre i 1 min.
Kom peberfrugterne i og svits videre i 1 min.
Kom champignonerne i og svits videre i 1 min.
Kom kartoflerne i og svits videre i 1 min.
Tilsæt sojasauce og lad det hele koge under låg ved svag varme i 5 min.
Kom kinakål og bønnespirer i gryden og rør godt rundt ved stærk varme i endnu 2 min. Smag på kartoflerne, der skal være "bid" i dem.
Server med løse ris og sojasauce og spis gerne retten med pinde.