Logo

Hurtig kinesisk gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(svine- eller kalkunkød)

2 spsk olie
2 gulerødder
400 g skinke- eller kalkunkød i strimler
2 løg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
250 g champignon
4 kartofler
½ dl sojasauce
½ dl vand
1 tsk salt
100 g bønnespirer
½ kinakål

Alle grønsager renses og skæres i tynde strimler. Det er specielt vigtigt, at kartoflerne skæres i meget tynde strimler, da de ellers ikke bliver kogt.

Opvarm en stor stegegryde så den er meget varm og varm olien i gryden.

Svits gulerødderne i 1 min.

Kom kødstrimlerne i gryden og svits videre i 1 min.

Kom løgene i og svits videre i 1 min.

Kom peberfrugterne i og svits videre i 1 min.

Kom champignonerne i og svits videre i 1 min.

Kom kartoflerne i og svits videre i 1 min.

Tilsæt sojasauce og lad det hele koge under låg ved svag varme i 5 min.
Kom kinakål og bønnespirer i gryden og rør godt rundt ved stærk varme i endnu 2 min. Smag på kartoflerne, der skal være "bid" i dem.

Server med løse ris og sojasauce og spis gerne retten med pinde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her