Logo

Grønkålsskovbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

300 g blancheret hakket grønkål
1 kg kartofler
3 dl sødmælk/skummetmælk
25 g smør/margarine

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, hæld væden fra og lad smørret smelte i kartoflerne. Tilsæt mælken. Det hele piskes til en luftig kartoffelmos, tilsæt 300 g optøet grønkål, varm mosen og rør rundt. Hæld grønkålsmosen i et fad.
Serveringsforslag: Servér grønkålsmosen fx. med halve kogte/stegte pølser (sættes i mosen), æg i fars, frikadeller, medister, stegt flæsk, bacon eller kold kogt skinke.
Vegetarret: Grønkålsmos, kogte bønner og grovbrød.
I stedet for grønkål kan spinat anvendes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her