Logo

Grønkålssalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl piskefløde
2 dl syrnet fløde 9%
1 syrligt æble
4 dl frisk finthakket grønkål
1 dl rosiner
½ spsk sukker
salt & peber

Pisk fløden til et let skum og vend syrnet fløde i.
Skræl æblet og riv det groft. Vend det straks i flødeblandingen.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Smag den til.
Kan serveres med kartofler og enten skineschnitzler eller kogt, røget skinke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her