Logo

Hamburgerryg Piccata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hamburgerryg
2 spsk hvedemel
2 æg
3 spsk vand
80 g parmesanost eller grana ost
30 g smør eller margarine
1 spsk olie

Skær kødet i ½ cm tykke skiver. Bland hvedemel og peber.
Vend skiverne heri.
Pisk æg, vand og ost sammen og vend skiverne i æggemassen.
Smør og olie varmes op på en slip-let pande til det er lysebrunt.
Steg piccata-skiverne gyldne ved svag varme, i alt ca. 4 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her