Logo

Belle de Boskop og sellerigratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Belle de Boskoop æbler smager bedste mellem januar og april, så dette er måske det perfekte forårstilbehør. Server denne gratin til for eksempel vildt, fjerkræ, svinekød eller kanin. Velbekommen.

 

3 Belle de Boskop æbler
1 knoldselleri
3 dl fløde
3 dl sødmælk
1 fed hvidløg
Salt
10 Madagaskar peberkorn

Æbler og selleri skrælles og skæres i fine stave. Det hele koges godt op i en gryde, hældes i ovnfast fad og bages i 45 minutter på 185ºC til alt er mørt og gyldent.

Serveres lunt til vildt, fjerkræ, svinekød og kanin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her