"saltimbocca"
4 kalkunschnitzler
16 hele friske salvieblade
2 fed hvidløg
4 skiver lufttørret skinke
hvedemel
olivenolie
1 dl hvidvin
2 dl kyllingefond
2 spsk hakket salvie
200 g cherrytomater
½ dl olivenolie
½ dl hvid balsamico eddike
1 spsk revet citronskal
sukker
400 g pastinakker
3 spsk hakket bredbladet persille
1 bk. rucola
Bank kalkunschnitzlerne med en kødhammer.
De skal ende med at være ca. ½ cm tykke.
Fordel salviebladene og hakket hvidløg på de fire schnitzler.
Læg en skive skinke på hver.
Fold schnitzlerne på midten, vend dem i hvedemel og krydr med salt og peber.
Steg dem i olivenolie i 3-4 min. på hver side.
Tag dem af panden og hold dem varme.
Hæld olien fra panden og tilsæt hvidvin.
Kog det ind til det halve.
Kom fonden på og kog igen ind til det halve.
Tilsæt hakket salvie og lidt frisk olivenolie.
Hæld skyen over schnitzlerne.
Skær tomaterne i halve.
Varm olivenolie, balsamico, revet citronskal og lidt sukker op i en gryde. Kog tomaterne i 2-3 min. og krydr med salt og peber.
Køl tomaterne af. Skær de skrællede pastinakker i strimler på 1 cm, rist dem i olie på en varm pande og krydr med salt.
Bland det sammen med hakket persille og rucola.
Server med stegte kartofler eller et godt brød