4 unge duer delt i kvarte
2 spsk olivenolie
2 løg i små tern
4 stilke bladselleri i små tern
3 gulerødder i små tern
3 skiver parmaskinke i små tern
1 fed knust hvidløg
1 laurbærblad
3 kviste timian
2 salvieblade
2 ½ dl hedvin
½ l bouillon
Steg duerne i olien, ca. 5 min. på hver side.
Tag dem op og krydr dem med salt og peber.
Sauter løg, bladselleri og gulerødder i samme gryde, til løgene er klare ca. 5 min.
Tilsæt skinke, hvidløg, duer, krydderurter og vin.
Lad vinen koge i 2 min. og tilsæt så lidt bouillon og læg låg på.
Lad retten simre for svag varme, til duerne er møre, ca. 40 min.
Spæd med lidt mere bouillon under kogningen.
Smag til med salt og peber og server duerne med brød, kartofler eller ris.