1 pakke store lagkagebunde
200 g marcipan
1-2 spsk vand
et par dråber grøn frugtfarve
4 ½-5 dl piskefløde
½ dl punch
Læg en lagkagebund på et fad.
Beklæd evt. fadets kanter med tynde strimler smørrebrødspapir, så beskytter du fadet for evt. dryp.
Riv marcipanen groft, tilsæt vand og rør det til en blød dej.
Tilsæt et par dråber frugtfarve.
Pisk fløden og bland punchen i.
Bred halvdelen af marcipanmassen på nederste bund, læg den næste bund over og dæk den med punch-skummet.
Læg den sidste bund over og dæk den med marcipanmassen.
Bred til sidst rigtig flødeskum på den øverste bund.
Du kan evt. sprøjte noget af det på i et mønster lige inden serveringen. Dæk tærten med folie og lad den stå koldt mindst 3 timer, så bliver den saftig og god.