Logo

Le puy linser med aubergine og mozzarella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 aubergine
2 dl linser (Verte du Puy)
1 frisk mozzarellaost
1 lille snittet løg
1 spsk finthak frisk salvie
½ spsk hvidvinseddike
olivenolie
Salt og peber
lidt sukker

Skær auberginen i ½ cm tykke skiver på langs og drys dem med lidt salt. Lad dem trække 15 minutter.

Kog linserne efter anvisning imens.

Skyl saltet fra, dup-tør og steg aubergineskiverne på en teflonpande i olie på begge sider.

Skær mozzarellaen i mindre stykker og rul dem ind i aubergineskiverne.

Bland løg, salvie, eddike og ½ spsk olie i en skål.
Afdryp de nykogte linser og vend dem i marinaden.

Smag til med salt, sukker og peber.

Server straks til auberginerullerne.

Aubergineskiverne kan pensles med olie og steges i ovnen ved 225ºC, i stedet for på panden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her