2 squash
2 spsk olivenolie
60 g smør
1 fed hvidløg finthakket
5 æg
½ tsk salt
½ tsk peber
2 spsk fløde
2 spsk friskrevet parmesan
De to squashsnittes i meget tynde skiver.
Varm halvdelen af olien og halvdelen af smørret op i en pande.
Sauter squashskiverne heri til de er gyldne, 2-3 minutter.
Tilsæt presset hvidløg og vend rundt.
Løft omeletten over på en tallerken og tør panden af med køkkenrulle.
Pisk æggene med fløde, salt og peber.
Varm panden op igen, tilsæt resten af olien og smørret.
Når smørret bruser tilsættes æggene.
Rør forsigtigt i panden med bagsiden af en ske.
Steg omeletten i 1 minut mens panden hældes og rystes.
Vær omhyggelig med at løfte op i æggemassen så den bliver ensartet stegt.
Når omeletten er næsten færdig, fordeles squashen ovenpå.
Dæmp varmen og steg i 5 minutter til omeletten begynder at slippe pandens kanter.
Tag panden fra varmen og drys med parmesan.
Læg låg på panden og lad osten smelte i 2 minutter.
Lad omeletten glide over på en tallerken eller et fad og skær den ud.
Serveres med salat.