Logo

Cremet squash omelet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 squash
2 spsk olivenolie
60 g smør
1 fed hvidløg, finthakket
5 æg
½ tsk salt
½ tsk peber
2 spsk fløde
2 spsk parmesan, friskreven

De to squash snittes i meget tynde skiver.
Varm halvdelen af olien og halvdelen af smørret op i en pande.
Sauter squashskiverne heri til de er gyldne, 2-3 minutter.
Tilsæt presset hvidløg og vend rundt.
Løft omeletten over på en tallerken og tør panden af med køkkenrulle

Pisk æggene med fløde, salt og peber.
Varm panden op igen, tilsæt resten af olien og smørret.
Når smørret bruser tilsættes æggene.
Rør forsigtigt i panden med bagsiden af en ske.
Steg omeletten i 1 minut mens panden hældes og rystes.
Vær omhyggelig med at løfte op i æggemassen så den bliver ensartet stegt.

Når omeletten er næsten færdig, fordeles squashen ovenpå.
Dæmp varmen og steg i 5 minutter til omeletten begynder at slippe pandens kanter.
Tag panden fra varmen og drys med parmesan.
Læg låg på panden og lad osten smelte i 2 minutter.
Lad omeletten glide over på en tallerken eller et fad og skær den ud.

Serveres med salat

Tips: Parmesan er allerbedst når du køber den i hele stykker og selv river den efter behov.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.394 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her