8-10 æg
3 dl mælk eller vand
1-2 dl finthakkede krydderurter
salt og peber
smør
2 porrer
1 dl vand
3-400 g rejer
3 dl mælk
2 ½ spsk hvedemel
Både rejer og grønt kommer direkte fra fryseren, og det hele tager ikke et kvarter at lave.
Gør porrerne i stand og skær dem i tynde skiver, brug også gerne det grønne.
Damp porrestrimlerne 5 min. i vand med lidt salt.
Pisk mælk og hvedemel og hæld begge dele ved porrerne.
Rør, mens det koger op og tykner.
Pisk æggene med væde, grønt og peber.
Lad lidt smør blive brunt på to store pander.
Hæld æggemassen ud i panderne og lad æggemassen stivne over jævn varme.
Løft jævnligt op i bunden af omeletten, sådan at det flydende kan løbe ind under den.
Hæld rejerne i porresaucen, varm det hele igennem, smag til og server saucen i omeletterne.