340 g Rødspættefileter
salt
peber
Fyld:
60 g løg
100 g gulerødder
persille
tandstikkere
Grønsagsbund:
60 g løg
1 fedhvidløg
120 g gulerødder
150 g persillerod
1 ds flåede tomater
1 dl vand
grønsagsbouillon
salt
peber
evt. jævning
Fisken renses og skylles og drysses med salt og peber.
Løg pilles og hakkes fint gulerødder og persillerod skrælles og rives groft.
Persille hakkes fint.
Alt lægges på fileterne som rulles sammen og fastholdes med tandstikker.
Grøntsagsbund:
Løget pilles og hakkes fint, hvidløget presses, gulerødder og persilleroden skrælles og rives groft.
Løg og hvidløg svitses i bouillon til de er klare.
Gulerødder og persillerod tilsættes sammen med flåede tomater og vand.
Koger i ca. 5 min under låg til de er møre.
Smages til med salt og peber.
Fiskerullerne lægges i grønsagerne og retten simrer i 8 - 10 min. under låg