4 personer
25 g smør
2 grofthakkede løg (ca. 150 g)
2 røde peberfrugter i tern (ca. 150 g)
1 ½ l hønsebouillon
1 spsk sød chilisauce
½ tsk edelsüss paprika
150 g Karoline's FlødeOst til madlavning
1 ds hakkede tomater (ca. 400 g)
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
2 kalkunschnitzler i tynde strimler (ca. 200 g)
Tilbehør: Groft brød.
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og peberfrugter i ca. 2 min. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Tilsæt chilisauce, paprika og FlødeOst under omrøring og lad suppen koge ved jævn varme til osten er smeltet. Tilsæt tomater, salt og peber og bring atter suppen i kog. Kom kalkunkødet i suppen og lad det koge i ca. 1 min. Smag til.
Ved serveringen: Hæld suppen i varme suppetallerkener.