Logo

Glasering - Sød mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den er vidunderlig til lam. Denne portion rækker til 900 g kød eller fjerkræ.
 
8 spsk sukker
250 ml vand
4 spsk hakket frisk mynte
 
Kom sukker og vand på en lille pande og rør rundt over lav varme, indtil sukkeret er blevet opløst.
Lad blandingen komme op at koge kraftigt, til mængden er blevet reduceret og den er blevet sirupsagtig.
Flyt panden fra varmen og rør den hakkede mynte i.
Kom det på kødet 10 minutter før det er færdigtilberedt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her