Logo

Tomatpesto -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g soltørrede tomater
1 fed hvidløg
Bladene fra 5 kviste grøn basilikum
Citron
1 dl olivenolie
HP-sauce (kan udelades)
Salt, peber
 
Hak de udblødte tomater og hvidløget groft.
Kør tomater, hvidløg, basilikum og olivenolie til en grov mos på blenderen.
Smag til med citronsaft, salt, peber og evt. HP-sauce.
 
Anvendelse: Pasta, kød og fisk.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.535 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her