Logo

Tomatpesto, enkel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Enkel og paradisisk: Omtrent sådan ville lykken smage, hvis den kunne spises ...

Enkel og paradisisk: Omtrent sådan ville lykken smage, hvis den kunne spises

 

60 g soltørrede tomater (uden olie)

1 tsk tørret timian

60 g pinjekerner

40 g parmesan

2 spsk peberfrugtpasta (fx ajvar)

3 tsk olie

salt, peber og sukker

200 g pasta (fx bavette eller spaghetti)

100 g cherrytomater (Lad dem eventuelt blive siddende på stilken)

1 spsk friske timianblade

*

A. Soltørrede tomater kommes i kogende letsaltet vand og koger 5 minutter sammen med 1 tsk tørret timian.

Vandet hældes fra, men sæt af det til side.

Lad tomaterne dryppe af.

pinjekerner ristes let på en pande uden fedtstof.

parmesan rives.

Tomaterne hakkes groft og pureres fint sammen med pinjekerner, 2 spsk peberfrugtpasta, kogevandet, 3 tsk olie og parmesan.

 

B. Det krydres med salt, peber og sukker.

Pasta koges efter anvisningen på emballagen.

På en pande varmes 2 spsk olie op, og cherrytomater steges i den.

1 spsk friske timianblade tilsættes og steger med et øjeblik.

Der krydres med salt og peber.

Vandet hældes fra pastaen, og mens den endnu er lidt våd, blandes den med pestoen. Den anrettes med tomater, timian og de sidste pinjekerner.

 

Pr. portion, 27 g protein, 43 g fedt, 76 g kulh. = 804 kcal / 3365 kj

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her