Logo

Tomatrand med bladselleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 store tomater
1 stk revet løg
1 tsk hvidløgssalt
15 blade husblas
8 stænger bladselleri.

Tomaterne flås og pureres.
Tilsæt krydderier løg og vand, så der ialt er en liter tomatsaft. Opløs husblassen i lidt af tomatsaften, bland det med resten af tomatsaften og hæld i en randform, der er penslet med olie. Bladselleri snittes og koges i 10 minuter, afkøles og kommes i formen.
Sæt formen på køl i mindst 2 timer.
Kan serveres med cremefraiche, rørt med citronsaft, salt, peber og hakket purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her