Logo

Fyldt makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g udbenet makrel
salt og peber
hvedemel
 
Fyld:
1 mellemstort løg
2 tomater
1 bdt dild
fedtstof til stegning
 
Vend skindsiden af fisken i salt og peberblandet hvedemel.
Hak pillet løg og tomater og fordel det sammen med dild på kødsiden af
halvdelen af makrellen.
Krydr med salt.
Læg resten af makrellen over.

Steg den i fedtstof på panden 6-7 min. på hver side og servér med kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.703 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her