En dejlig grøn pastaret med proteinrige røde linser - sundt,
velsmagende og mættende. Pastasauce med røde linser er et perfekt alternativ
til den klassiske pasta kødsauce ... Vil du have en stærk grønsagssauce, så
tilsæt lidt mere frisk chili
Arbejdstid: 15 min.
Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
1 rødløg
(finthakket)
1 fed hvidløg
(finthakket)
1 frisk chili
(finthakket)
2 spsk olie
¾ dl røde linser
3-4 gulerødder
(fintsnittede)
1 spsk tomatpuré
3 dl
grønsagsbouillon
250 g pasta
1 lille bdt
koriander (eller persille)
salt og peber
*
Sauter finthakket
rødløg, hvidløg og chili (uden frø og mellemvægge) i en gryde med olie ca. 5
min.
Skyl linserne
grundigt og vend dem i gryden sammen med fintsnittede gulerødder, tomatpuré,
salt og peber
Spæd med bouillon og
lad retten simre til gulerødder og linser er møre ca. 12 min.
Kog imens pastaen
efter pakkens anvisning og hæld den på en sigte.
Server pastaen med
linsesaucen og friskhakket koriander eller persille.
madABC.dk er en kogebog med nemme madopskrifter, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin