Logo

Rød linsesuppe med selleritop og feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

200 g røde linser
1 spsk extra jomfruolivenolie
1 spsk tomatkoncentrat
2 løg
2 fed hvidløg
1 selleritop
1 porre
150 g fårefeta
1 spsk hvidvinsvinaigre
2 tsk sukker
2 ½ l. vand
Salt, hvid peber

* Tilberedning 
Skyl linserne godt og fjern eventuelle småsten.
Hak løg, hvidløg og selleritop.
Gem en håndfuld af den hakkede selleritop til senere.
Kog linserne med vand, tomatkoncentrat, løg, hvidløg og selleri­top i ca. 1½ time.
Krydr suppen med vinaigre, sukker, salt og peber.
Snit porren fint og bland med smuldret feta og den hakkede sel­leritop.
Portionsanret suppen og drys fetablandingen i midten.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her