# Ingredienser:
150 g linser (røde eller brune)
2½ dl vand
½ tsk. salt
1½ dl havregryn
1 dl mælk
½ porre
1 gulerod
1 løg
1 æg
1 spsk hvedemel
2 tsk soja
1 tsk basilikum
½ tsk paprika
*
Tilberedning:
Skyl linserne grundigt og kog dem ved svag varme i 2½ dl
vand tilsat salt.
Låget skal slutte tæt.
Linserne koges i ca. 20 min. til de har opsuget alt vandet,
hvorefter de afkøles lidt.
Blød havregrynene op i mælken i ca 10 min.
Skyl og rens grønsagerne og hak og riv dem fint.
Rør havregryn, linser og grønsager sammen.
Tilsæt æg og lidt mel til farsen, så den hænger sammen.
Tilsæt krydderier.
Lad farsen hvile i mindst 20 min.
Form farsen til frikadeller og steg dem ved svag varme i
15-20 min.
......................................................