Søndagens pastaret er nem at lave og fuld af smag. Er du
ikke den store leverelsker, så prøv med kyllingelever, der har en fin og mild
smag.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
75 g bacon
300 g kyllinge- eller kalvelever
1 løg
1 fed hvidløg
evt. 1 spsk olie
salt og peber
1 dl piskefløde
frisk salvie og oregano (eller de krydderurter, du har og
kan lide)
250 g frisk pasta
Tilbehør:
parmesanost
grøn salat
*
SKÆR bacon i terninger eller strimler.
Befri leveren for sener, og skær den i små stykker.
PIL løg og hvidløg, og hak dem fint.
STEG baconstykkerne gyldne på en pande, og tilsæt evt. lidt olie.
Læg leverstykkerne på panden og brun dem på begge sider.
Krydr med salt og peber.
TILSÆT løg og hvidløg, og steg 3 min.
Tilsæt fløde og krydderurter, og kog saucen igennem.
KOG pastaen al dente efter pakkens anvisning.
Hæld pastaen på et dørslag, og vend den i saucen.
Server straks med friskrevet parmesanost og en grøn salat.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin