Logo

Frølår i pastis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frølår i pastis

6 frølår
hvedemel
salt og peber
50 g usaltet smør

Bland hvedemel, salt og peber og vend frølårene heri.

Kom smørret på panden, lad det bruse af, steg frølårene i ca. 5 min.

Tag dem af panden og hold dem varme.

Sauce:
1 hakket skalotteløg
1 fed hvidløg hakket
1 glas Ricard eller anden pastis
1 dl piskefløde
lidt usaltet smør
salt og peber
citronsaft
1 citron
2 spsk hakket persille

Hæld smørret fra panden, kom løg og hvidløg på, tilsæt pastisen, lad det snurre over ilden et par minutter, tilsæt fløden, den jævner hurtigt, pisk med lidt smør, smag til med salt og peber og citronsaft.
Kom saucen på tallerkenen, drys med persille.

Anret frølårene med en ½ stegt citron til.

Frølårene smager også godt serveret med masser af hvidløg, persille og citronsaft i stegesmørret.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her