800 g krabbeklør
4 kokosnødder
1 bdt frisk timian
2 fed hvidløg
1 alm. rød chili
1 bdt mizuna el. rucolasalat
250 g skalotteløg
4 dl rødvin
1 dl sukker
Skalotteløgene renses og koges i rødvin med sukker, salt og peber til de er møre ca. 20 min. og tages op.
Rødvinen koges ind til den karamelliserer og de kogte løg vendes i.
Krabbekløerne skylles grundigt og grilles i en forvarmet ovn ca. 10 min.
Kokosnødderne flækkes, kødet tages ud og skæres i mindre stykker.
Mizunasalaten skylles og vendes med friskhakket timian, knust hvidløg, finthakket chili, kokos og smages til med salt og peber.
De varme krabbeklør bankes let med en hammer, så skallen flækkes, og anrettes på salaten.
De lune løg lægges omkring, og der serveres straks.
Alternativt kan "salaten" serveres separat i en flækket kokosnød.