Logo

Glaseret skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skinke ca. 1,8 kg
lidt nelliker
sorte peberkorn
et par laurbærblade
1 dl god sennep
revet skal fra 3 appelsiner
½ dl rørsukker
evt. tykke appelsinskiver

1 skinke på ca. 1,8 kg koges ca. 40-45 min. med lidt nelliker, sorte peberkorn og et par laurbærblade .
Herefter skal skinken trække lun i lagen ca. 5 timer.
1 dl god sennep, revet skal fra 3 appelsiner samt ½ dl rørsukker blandes.
Fjern spækket på skinken og gnid skinken ind i glaseringsmassen.
Stil skinken i en forvarmet ovn i ca. 10 min ved 225°C.
Brug evt. grillen.
Glaseringen er fuldendt, når skinken er mørkebrun.
Læg evt. tykke appelsinskiver ved og brug disse til pynt ved anretningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her