Logo

Stegt fyldt hornfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-3 hornfisk
1 bundt persille
½ håndfuld frisk basilikum
2 fed presset hvidløg
1 løg
smør
rugmel
salt og peber
1 kg nye kartofler
2 stk gulerod
1 håndfuld ærter
 
Skær de istandgjorte hornfisk i ca. 8 cm lange stykker.
Fjern omhyggeligt de grønne ben.
Hornfisken skal være som dobbelt filet, dvs. uden at ryggen er skåret op.  

Skræl og hak løg, hvidløg, basilikum og persille - fyld dem i fisken. Fisken vendes i melet med salt og peber.
Steges på panden i ca. 6-8 minutter.
Tages op og anrettes på tallerken.
Panden tilsættest lidt nyt smør og et drys persille.
Smørrist persillen og brug det som pynt på de færdige kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her