Super simpel, men lækker gryderet med bacon, paprika, karry og hvidløg. Smager bedst sammen med ris, flutes og en lækker grøn salat. Eller tilsæt selv de grønsager du bedst kan lide.
#
2 spsk olie
200 g bacon
50 g løg
1 fed hvidløg
1 tsk salt
1 tsk peber
2 tsk paprika
1 tsk karry
1 ds tomatpasta
2 ds cocktailpølser
¼ l. piskefløde
Maizena
*
Kom olien i en gryde, varm det op kom baconen i og brun det godt sammen med løg og hvidløg.
Kom krydderierne i, tilsæt tomatpastaen og 1 l. vand.
Kog det op i ca. 3 min. tilsæt cocktailpølserne, kog det i ca. 5 min.
Kom piskefløden i, kog det op og jævn til sidst med lidt Maizena.
Server gryderetten sammen med ris, grøn salat og flûtes.