#
100 g bacon
25 g smør
600 g oksekød i strimler
2 spsk hvedemel
1 spsk paprika
4 dl oksekødsbouillon
1 spsk tomatpure
1 dl cremefraiche 18%
100 g cocktailpølser
bordsalt og peber
250 g frosne ærter
*
Svits baconen i en gryde til det er lysebrunt.
Tag det op pg kom smørret i gryden.
Dup oksekødet tørt og brun det godt heri.
Bland hvedemel og paprika og drys det over.
Rør bouillonen i lidt ad gangen sammen med tomatpuré - væden skal lige dække kødet.
Kom baconen tilbage i gryden og lad retten simre under låg til kødet er mørt, ca. 1 time.
Kom cremefraiche og cocktailpølser i og kog igen 5 minutter.
Smag til med salt, peber og evt. paprika.
Vend ærterne i og lad dem blive gennemvarme.
Server med kartoffelmos rørt med hakket persille eller et andet tilbehør