Logo

Gullasch Suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

120-170 g oksekød i små tern
½ hakket løg
1 ½ tsk paprika
¼ tsk kommen
100 g skrællede kartofler
½ ds flåede hakkede tomater
4 dl bouilllon
2 peberfrugter
persille

Kød og svitses og krydres med paprika samt kommen.
Kartofler i tern, tomat og bouillon tilsættes og suppen koges i 15 min.
Kom peberfrugt i tern ved og kog i yderligere 10 min.
Servér suppen rygende varm med et drys persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her