Logo

Rødbedesalat til grillkød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 friske rødbeder
 
Dressing :
1 dl eddike
½ dl olie
1 presset hvidløgsfed
½ dl citronsaft
½ dl hakket persille
Salt og peber efter smag
 
Rødbederne vaskes og koges 30-45 min i letsaltet vand.
For at undgå at rødbederne forbløder må stilken ikke skæres for
tæt på roden - og spidsen skal heller ikke skæres af før kogning.
Efter kogning skylles de i koldt vand og skindet gnides af.
Mens rødbederne køles af røres dressingen sammen.
Rødbeder skæres i tern, overhældes med dressing og trækker et par
timer inden servering. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her