Logo

Tomatsuppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)

2 spsk olivenolie
25 g smør
1 gulerod
2 små løg
2 stilke bladselleri
2 fed hvidløg
1 laurbærblad
1 kg tomater, skåret i 8 stykker hver
sukker
peber
6 dl hønsebouillon
1 dl kaffe- eller piskefløde
salt

Opvarm olivenolie og smør i en gryde. Tilsæt gulerod, løg og bladselleri, alt sammen finthakket, de pressede hvidløg og laurbærbladet. Rør rundt og lad det simre i et kvarter under låg. Når grønsagerne er blødgjort, tilsættes tomaterne. Lad det simre i 25-30 minutter, til grønsagerne er møre. Smag til med et nip sukker og lidt peber. Tilsæt hønsebouillon, lad det koge op og rør rundt. Blend suppen og si den, så den bliver jævn. Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt en deciliter fløde. Smag til med salt og peber. Serveres med brødstænger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her