Logo

Oksekødstagine med oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekødstagine med oliven

800 g oksekød

1 kg tomater

3 spsk olivenolie

1 spsk stødt spidskommen

½ tsk peber

200 g grønne oliven uden sten

4 fed hvidløg

1 spsk citronsaft

4 spsk frisk, bredbladet persille, hakket

 

Skær kødet i ca. 3 cm store tern.

Overhæld tomaterne med kogende vand, flå dem, fjern stilkfæste og kerner, og skær tomatkødet i tern.

Varm olien op i taginen, og brun kødternene godt overalt.

Tilsæt tomaterne, og rør krydderier og oliven i.

Pil hvidløgene, og anbring de hele fed mellem kødet.

Sæt låg på, og lad retten simre i ca. 40 min.

Tag så kød og hvidløg op af taginen, og hold det varmt.

Varm tomatsaucen op, tilsæt citronsaft, og lad saucen koge noget ind.

Hæld den over kødet, og server sammen med frisk brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.118 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her