Logo

Røget svinekød med grønt og æggenudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g æggenudler
250 g røget svinemørbrad
8 kinesiske svampe
1 rød peberfrugt
1 spsk olie
1 spsk finthakket ingefær
125 g sukkerærter
½ bk.bønnespirer
1 ½ dl svinekødsbouillon
2 spsk sojasauce

Kog nudlerne og stil til side.
Kødet skæres i skiver .
De udblødt svampe tages op og gem 4 spsk af væsken , hak svampene godt.
Peberfrugt skæres i strimler.
Kom nudler svampevæske ,bouillon og sojasauce i wokken og bland det god .

Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her