Nyd de friske kirsebær i den korte sæson. Du kan nemt få
stenene ud med en kirsebær/olivenudstikker, men tag et forklæde på, for bærsaften
sprøjter lidt.
4-6 personer. Arbejdstid: 20 min. Trække- og frysetid: 2
timer
#
500 g kirsebær
3 spsk sukker
3 spsk kirsebærlikør
1 liter vaniljeis
125 g mørk chokolade
*
Skyl kirsebærrene, udsten dem, og hak dem groft.
Vend dem sammen med sukker og likør, og lad dem trække i 1
times tid.
Tag vaniljeisen ud af fryseren, og lad den tø i 10-15 min. -
så den kan røres blød.
Rør de marinerede kirsebær i isen sammen med grofthakket
chokolade, og frys isen igen i ca. 1 time.
TIPS: Du kan også lave isen helt fra bunden: Brug da en
opskrift på vaniljeis eller vaniljeparfait.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin