Logo

Kirsebær parfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
 
500 g Skælskør Kirsebærsauce
3 cl Heering Cherry Liqueur
25 g flormelis
1 stang vanilje
½ l piskefløde
 
Sigt kirsebærene fra kirsebærsaucen.
Pisk fløden stiv med kornene fra vaniljestangen.
Vend flormelis, Heering Cherry Liqueur samt 1 spsk kirsebærsauce i flødeskummet.
Hæld det i en randform og stil det i fryseren mindst fire timer.
Isen vendes ud på et fad og pyntes med friske kirsebær.
Serveres med resten af kirsebærsaucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her