Logo

Iskold melonsuppe med sortfodsgris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 personer)
 
3 store Galiameloner
2 dl Muscat de Beaumes de Venise
Sukkerlage (2 dl sukker kogt med 1 dl vand)
Saft af 1 dtron
Små salater, fx. frisée, ruccola
12 skiver lufttørret skinke af sortfodsgris (Pata Negra)
 
Flæk melonerne og fjern kernerne.
Kugl små melon kugler med et parisiennejern af 2 meloner.
Skrab resterne ud og blend det sammen med kødet fra den sidste melon.
Si melonsuppen og smag til med Muscat de Beaumes de Venise, citronsaft og om nødvendigt sukkerlage.
Stil melonsuppen koldt, så den kan serveres iskold.
 
Skyl salaterne og gør dem i stand.
Bag skinkeskiverne sprøde på en silipatplade ved 160º. i ca. 12 minutter og køl af.
Fordel melonsuppen i kolde suppetallerkner, læg melon kuglerne i og pynt suppen med salater og sprød skinke.
 
Ølforslag:
Fuglsang Pilsner med en let og elegant humlebittersmag og fast skum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her