(6 personer)
3 store Galiameloner
2 dl Muscat de Beaumes de Venise
Sukkerlage (2 dl sukker kogt med 1 dl vand)
Saft af 1 dtron
Små salater, fx. frisée, ruccola
12 skiver lufttørret skinke af sortfodsgris (Pata Negra)
Flæk melonerne og fjern kernerne.
Kugl små melon kugler med et parisiennejern af 2 meloner.
Skrab resterne ud og blend det sammen med kødet fra den sidste melon.
Si melonsuppen og smag til med Muscat de Beaumes de Venise, citronsaft og om nødvendigt sukkerlage.
Stil melonsuppen koldt, så den kan serveres iskold.
Skyl salaterne og gør dem i stand.
Bag skinkeskiverne sprøde på en silipatplade ved 160º. i ca. 12 minutter og køl af.
Fordel melonsuppen i kolde suppetallerkner, læg melon kuglerne i og pynt suppen med salater og sprød skinke.
Ølforslag:
Fuglsang Pilsner med en let og elegant humlebittersmag og fast skum.