100 g ægnudler
1 løg
½ spsk olie
2 tsk karry
400 g hakket svinekød
1 liter bouillon
4 dl ærter fra frost, 250 g
2 spsk sojasauce
Salt og peber
Tilbehør: 200 g brød
Kog ægnudlerne efter anvisningerne på emballagen.
Hæld dem op i en si og brus dem over med koldt vand.
Læg nudlerne på et skærebræt og skær dem over nogle gange.
Pil løget og skær det i små tern.
Kom olien i en gryde og varm det op.
Svits løget i olien 1 minut,
Kom karry i og rør rundt.
Kom kødet i og rør i det, til kødet har skiftet farve.
Kom bouillonen i og bring det i kog.
Skru ned for varmen og læg låg over.
Lad suppen småkoge ca. 5 minutter.
Kom ærter og nudler i og varm det op til det koger.
Smag til med sojasauce, salt og peber.
Energifordeling og -indhold pr. person:
Suppen med 6% fedt i det hakkede kød (Slankeret)
Protein 30%
Kulhydrat 49%
Fedt 21%
1970 kJ = 470 kcal
Suppen med 10% fedt i det hakkede kød
Protein 27%
Kulhydrat 45%
Fedt 28%
2150 kJ = 510 kcal
Suppen med 18% fedt i det hakkede kød
Protein 24%
Kulhydrat 40%
Fedt 36%
2440kJ = 580 kcal
--