Logo

Nudelsuppe med karry - børnevenlig

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker nudelsuppe med svinekød, ærter og karry, kan laves af børnekokke.

100 g ægnudler
1 løg
½ spsk olie
2 tsk karry
400 g hakket svinekød
1 liter bouillon
4 dl ærter fra frost, 250 g
2 spsk sojasauce
Salt og peber

Tilbehør: 200 g brød

 

Kog ægnudlerne efter anvisningerne på emballagen.

Hæld dem op i en si og brus dem over med koldt vand.

Læg nudlerne på et skærebræt og skær dem over nogle gange.

 

Pil løget og skær det i små tern.

Kom olien i en gryde og varm det op.

Svits løget i olien 1 minut,

Kom karry i og rør rundt.

Kom kødet i og rør i det, til kødet har skiftet farve.

Kom bouillonen i og bring det i kog.

Skru ned for varmen og læg låg over.

Lad suppen småkoge ca. 5 minutter.

Kom ærter og nudler i og varm det op til det koger.

Smag til med sojasauce, salt og peber.

 

Energifordeling og -indhold pr. person:

Suppen med 6% fedt i det hakkede kød (Slankeret)
Protein 30%
Kulhydrat 49%
Fedt 21%
1970 kJ = 470 kcal

Suppen med 10% fedt i det hakkede kød

Protein 27%
Kulhydrat 45%
Fedt 28%
2150 kJ = 510 kcal

Suppen med 18% fedt i det hakkede kød
Protein 24%
Kulhydrat 40%
Fedt 36%
2440kJ = 580 kcal

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her