Logo

Gammeldags æblesuppe - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugtsupper var meget almindelige i tidliger tider, også denne æblesuppe, som sagtens kunne være kogt på nedfaldsfrugt.

Til 4 personer

¾-1 kg aromatiske æbler

1 liter vand

100 g sukker eller efter smag

1 citron

1 stang vanilje

Tilbehør: Flødeskum

 

Skræl æblerne og skær dem i både eller tynde skiver uden kernehus.

Kog dem møre med vand, sukker, tynde citronskaller og flækket vanilje.

Pres suppen gennem en sigte og hæld den tilbage i gryden.

Smag til med citronsaft og evt. lidt mere sukker.

Serveres med flødeskum og tvebakker eller kammerjunkere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (10 stemmer)
Siden er blevet set 8.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her