Logo

Gartner-suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gartner-suppe

2 løg

2 porrer

3 gulerødder

¼ selleri

1 stok grønkål

5-6 kartofler

250 g røget snitte

smør eller margarine

salt og peber

persille hakket

Tilbehør: brød, smør og ost

*

Skær alle grønsagerne småt ud.

Skær sværen af den røgede snitte og del den først i skiver og derpå i strimler.

Svits dem let i lidt fedtstof og tilsæt grønsagerne.

Rør 5 minutter og spæd med 1,5 l kogende vand.

Læg låg over gryden og lad det koge sagte i 45-50 minutter.

Smag til med salt og peber og drys med klippet persille.

Server suppen med brød, smør og ost.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.308 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her