Billede venligst indsendt af Grith Seersholm
# Ingredienser
400 g rejer (pillede, løsfrosne)
100 g blødt smør
3 fed knust hvidløg
3 dl franskbrødskrumme
1 dl hakket persille
Tabasco
* Tilberedning
Det blødgjorte smør røres med persille, hvidløg, brødkrumme og 1-2 stænk
Tabasco.
Rejerne fordeles i 4 små ovnfaste skåle, cocotter, ca. 8 cm. i diameter.
Kryddersmørret lægges som låg på hver af skålene.
Sætter i en 250 °C varm ovn i 5-6 min. til de er gyldne.
Tips: Brødkrummerne laves fx. ved at plukke franskbrød uden
skorpe i mindre stykker og så smuldre dem med en stavblender.
Retten kan laves dagen i forvejen, så den blot skal sættes i ovnen lige inden
serveringen.
Man kan evt. pynte med et par store rejer og lidt rød
kaviar.