Mangler du en ny og spændende frokost ide? Denne ret kan
være svaret. Alle, også børnene synes om denne lidt utraditionelle ret.
Frokostret • Rejer er en god proteinkilde • Tamari-soya indeholder en del
vigtige næringsstoffer.
Forberedelse 20 min. Tilberedning 20 min. 4 Portioner
# Råvarer til Rejer i sprøde lommer:
250 g pillede rejer
½ porre
1 fed hvidløg
1 æggehvide
2 spsk tamari-soyasauce
8 wontondej til forårsruller
(købes i asiatiske butikker)
1 spsk olie
SAUCE:
1 dl hønsebouillon
2 spsk soya
½ dl hakket porre
*
Fremgangsmåde:
1 Lad rejerne dryppe af.
Skyl og hak porren.
Pil og hak hvidløget.
Pisk æggehviden let.
Bland rejer, porre og hvidløg.
Rør tamari soya og æggehvide i. Bland godt.
2 Lav saucen i en lille gryde.
Bland bouillon, soya og porre.
Kog det ved jævn varme, til saucen er gennemvarm, ca. 5 min.
Stil til side.
3 Læg wontondejen på et plant underlag.
Pensl kanterne med vand.
Læg rejeblandingen på midten af fire af stykkerne.
Læg de andre fire stykker ovenpå og tryk kanterne sammen.
4 Varm olien ved jævn varme i en wok eller på en pande.
Steg lommerne ca. 8 min, til de er gyldne.
Vend dem en gang undervejs.
5 Hold lommerne varme til alle er færdigstegte.
Anret på tallerkener og server saucen i små skåle. Server
straks.
Tips & råd
Tryk kanterne sammen på forårsrulledejen, så der dannes en
lomme.
Det er vigtigt, at kanterne er tæt lukkede, så de ikke åbner
sig under stegningen.
Steg lommerne, så de bliver ensartet brune på begge sider.
Måske bliver det nødvendigt at tilsætte lidt mere olie
undervejs.
PR. PORTION: Energi: Kcal 165 = kJ 693
Kulhydrat 11 g Protein 19 g Fedt 5 g (27%) Fibre 2 g