Logo

Spaghetti med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spaghetti med rejer

 

Mange italienske pastaretter er enkle og laves af ganske få ingredienser. Prøv spaghetti med rejer, hvidløg og persille.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 10-14 min.

#

2 tsk groft salt pr. liter kogevand

¾ dl ekstra jomfruolivenolie

3-4 spsk finthakket persille

2-3 fed hvidløg

150-200 g spaghetti

200 g pillede rejer

Tilbehør:

friskkværnet peber

parmesan- eller granaost eller anden fast lagret ost

*

Sæt 2-3 liter vand over at koge spaghettien i. Tilsæt salt.

Bland olie med persille og knust hvidløg.

Dryp rejerne af.

 

Kog spaghettien som angivet på emballagen.

Smag på den, og lad den koge så længe, at den stadig har bid (al dente).

Hæld spaghettien i et dørslag, og slå vandet fra.

 

Bland straks spaghettien med olie-persilleblandingen og rejerne.

Anret på to varme tallerkener, og server med peber og parmesanost.

 

Tips: Lagret ost som fx parmesan smager af umami (den femte smag) og er et godt krydderi til pastaretter. Osten salter også, så pas på ikke at oversalte saucer og fyld i pastaretter, der drysses med ost ved servering.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her