# Ingredienser
Rabarbermarmelade:
8 stilke rabarber
200 g rå rørsukker
2 spsk friskreven ingefær
Nonoxal
Roulade:
4 æg
50 g hvedemel
50 g kartoffelmel
100 g sukker
50 g mandler
1 spsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
1 knsp. salt
* Tilberedning
Rabarbermarmelade: Skær rabarberstilkene i grove skiver og kog dem med sukkeret.
Rør af og til og smag til med reven ingefær.
Tilsæt nonoxal og afkøl rabarbermarmeladen.
Roulade: Smut mandlerne og hak dem meget fint, eventuelt i en blender.
Pisk æggeblommerne med vaniljesukker og sukker til det skummer. Tilsæt de hakkede mandler.
Pisk æggehviderne stive med salt og vend forsigtigt hviderne i de piskede blommer.
Sigt hvedemel og kartoffelmel og vend i æggeblandingen.
Smør dejen ud på en bageplade med bagepapir, ca. 40 x 30 cm.
Bag dejen i ovnen ved 220 ºC i 10-15 minutter.
Vend "kagen" ud på et fugtigt viskestykke, rul sammen og lad den ligge i ca. 10 minutter.
Rul den ud igen og læg den over på et nyt stykke bagepapir drysset med sukker.
Fordel rabarbermarmeladen og rul rouladen sammen.
Pynt eventuelt rouladen med "frostet" ribs:
200 g ribs
120 g flormelis
Stil ribsene på køl et par timer.
Drys de fugtige ribs med flormelis og lad dem stå i stuetemperatur i en times tid.