# Ingredienser
200 g rabarber, skåret i stykker
100 g sukker
200 g flødeost
¾ dl fløde
1 helt æg
1 æggeblomme
15 g hvedemel
Sauce:
200 g jordbærmos
2 spsk sukker
1 citron, saften heraf
* Tilberedning
Kom rabarber og sukker i en glasskål.
Sæt skålen i ovnen i 4 min ved 100% og hæld derefter indholdet i en foodprocesser og purér det.
Tilsæt flødeost, fløde, æg, æggeblomme og hvedemel.
Bland det hele godt sammen.
Hæld blandingen i portionsskåle og sæt dem i ovnen i 3 min ved 25%.
Skru op til 100% og bag 3 minutter endnu.
Drej skålene imens, så kagerne bages jævnt.
Stil dem til afkøling.
Bland jordbærmos, sukker og citronsaft til en sauce.
Sæt kagerne og saucen køligt før serveringen.
Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%