Uhmmm muffins med
friske rabarber, vanilje og jordbærglasur.
12 stk. Arbejdstid:
15 min. Bagetid: ca. 25 min. Fryseegnede.
#
400 g rabarber
100 g smør
1 stang vanilje
275 g sukker
300 g hvedemel
3 tsk bagepulver
4 æg
Pynt:
2 jordbær
100-150 g flormelis
6 jordbær
*
SKYL rabarberne, og
skær dem i stykker på 2 cm.
SMELT smørret.
FLÆK vaniljestangen,
og skrab kornene ud. Bland kornene med lidt af sukkeret.
RØR mel, sukker,
vaniljesukker og bagepulver sammen.
TILSÆT sammenpiskede
æg og smeltet smør, og rør det hele sammen til en jævn dej.
Vend rabarberne i
dejen.
FORDEL dejen i 12
papir-muffinforme, og bag dem ved 175 °C i 20-25 min.
Tjek med et træspid
om kagerne er gennembagte, og sæt dem til afkøling på en rist.
MOS 2 jordbær med en
gaffel.
Bland jordbærmosen
med flormelis, til glasuren er tyktflydende.
PYNT hver muffin med
glasur og et halvt jordbær.
TIPS: Du får de
flotteste muffins ved at bage dem i papirforme, der er sat i en
metal-muffinform. Alternativt kan du hælde dejen i dobbelte papirforme, og sætte
dem tæt sammen i et fad så flyder de ikke så meget ud.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin