Logo

Kold suppe med skinke og krebsehaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. cremefraiche 18 %
1 ½ l. fløde 13 %
1 spsk stærk dijonsennep
33 cl. guldøl
1 spsk sukker
saften fra ½ citron
salt, hvid peber
2 skalotteløg
1 agurk
1 bdt purløg
150 g skinke i tern
150 g krebsehaler
Pynt: Frisk dild og isterninger
 
Rør cremefraiche, fløde og sennep sammen i en skål.
Tilsæt øllet.
Smag til med sukker, citronsaft, salt og peber.
Pil løgene og riv dem ned i suppen.
Skræl agurken og skær den i tern.
Hak purløg og hæld det hele i suppen.
Tilsæt skinke og krebsehaler.
Stil suppen køligt.
Pynt med friskhakket dild og tilsæt isterninger inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her